Eurojazz inleder samarbete med Nordisk industrikoncern.

Fokusområden är förändringsarbete inom Organisation, Team och individerna i.

Vi utgick från det koncernens nuvarande organisations beteende styrning och fokuserar från nu på det koncernens önskvärda beteende styrning.

Uppdraget löper mellan hösten 2018 – 2021. Uppdraget är ett strategiskt beslut på koncernledningsnivå enligt vår uppdragsgivare. Koncernledningen är positiva till de 4 månaders förstudier som vi genomfört i koncernens olika bolag under början av 2018.

”Det är ett digert och tvärfunktionellt arbete som ligger framför oss, men vi måste våga vara tydliga, hur vi vill se det nya organisationsbeteendet genom hela organisationen” säger strategiansvarig i koncernledningen ”Eurojazz personal upplevs som nytänkande, metodiskt strukturerade med kontinuerlig resultatmätning genom tydliga KPI’er vilket ger oss tydlig kontroll och ROI över lång tid” säger bolagets koncernchef.  Note. Vi arbetar med hög sekretess och därför uppges inga namn eller bolagsuppgifter.

By | 2018-08-17T15:06:41+00:00 maj 8th, 2018|Okategoriserad|